Официалното посещение на севернокорейския лидер Ким Чен-ун в Русия премина в по-лежерна фаза. След

...
Официалното посещение на севернокорейския лидер Ким Чен-ун в Русия премина в по-лежерна фаза. След
Коментари Харесай

Ким в Русия: Гледа Спящата красавица и получи бронежилетка

Официалното посещение на севернокорейския лидер Ким Чен-ун в Русия премина в по-лежерна фаза. След като го срещнаха с руски бомбардировачи, способни да носят нуклеарни оръжия, домакините му предложиха да се наслаждения на балета " Спящата хубавица " от Чайковски в Мариинския спектакъл във Владивосток и го заведоха на шоу с моржове и тюлени в Приморския океанариум.

От губернатора на Приморския край Олег Кожемяко високият посетител получи дарове, свързани с военна тематика - бронирана жилетка и комплект безпилотни самолети, локално произвеждане. 

На водача на КНДР са били дарени пет безпилотни самолета камикадзе и разследващ дрон от вида " Геран-25 " с функционалност за отвесно политане. Тези безпилотни летателни апарати се създават в Приморския край, съобщи ТАСС. Гостът е получил още ушанка, меч и комплект специфични облекла, с ниска видимост за термовизионни камери.

Севернокорейските държавни медии отразяват визитата на Ким Чен-ун с фокус върху срещите му по " стратегически " въпроси - като диалозите с съветския министър на защитата Сергей Шойгу за разширение на " координацията " сред армиите на двете страни. 

Агенция РИА Новости разгласява видеозаписи, на които се вижда по какъв начин Ким, облечен в черен костюм и съпроводен от висшите си чиновници - беседва с съветски публични лица посредством преводачи, до момента в който се разхожда из кампуса на Далекоизточния федерален университет на остров Руски.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР